Pogodnosti za članoveIz ostvarene suradnje proizlazi da KOPITARNA ZAGREB d.o.o. odobrava rabat na robu iz proizvodnog i trgovačkog programa tvrtke KOPITARNA SEVNICA, u iznosu od 20%.

Prodaja robe vrši se u svim prodavaonicama KOPITARNA ZAGREB d.o.o. uz odobreni rabat od 20 % na proizvodni asortiman tvrtke KOPITARNA SEVNICA, te  10 % na asortiman koji nije iz proizvodnog i trgovačkog programa tvrtke. Odobreni rabat se ne zbraja s ostalim popustima.

Popust se može ostvariti u svim poslovnicama KOPITARNA ZAGREB d.o.o. na području Republike Hrvatske.Ugovorenom poslovnom suradnjom svim članovima SR ZRTD-a omogućeno je 15% popusta na sve usluge Ghetaldus optike u svim poslovnicama u Republici Hrvatskoj.

Popust iz prethodnog stavka se ne zbraja sa drugim posebnim oblicima ili uvjetima prodaje.

Popust je moguće ostvariti prilikom unaprijed određenog načina plaćanja na blagajni prodajnog mjesta uz identifikaciju pomoću osobne iskaznice te članske iskaznice Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

 Članovi HKZR-a su u mogućnosti iskoristiti POSEBNE POGODNOSTI Generali osiguranja d.d. u suradnji sa Certitudo d.o.o. koje uključuju popuste na niže navedene vrste osiguranja, a odnose se na sve članove HKZR-a koji posjeduju valjano odobrenje za samostalan rad.

• Profesionalna osiguranja:

✓ Osiguranje naknade prihoda – popust 20%

✓ Osiguranje od nesretnog slučaja s poboljšanim tablicama invalidnosti – popust 20%

✓ Osiguranje poslovnih prostora – popust 20%

• Osiguranje privatnih rizika:

✓ Stanovi, kuće vikendice, stvari kućanstva – popust 25%

• Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja (nezgode)

✓ Pojedinačno, obiteljsko osiguranje, osiguranje članova kućanstva – popust 25%

• Razni oblici mješovitog životnog osiguranja te životno osiguranje u korist djece

✓ Kombinacija najsigurnije štednje i sigurnosti

✓ Savjetovanje u vezi životnog osiguranja korisnika bankovnog kredita