Obavijest Povjerenstva za edukaciju i trajno usavršavanje SR ZRTD

Štovane kolege i suradnici,
Članovi Strukovnog razreda za radiološko-tehnološku djelatnost
 
 
Na kraju smo  prvog, uspješno odrađenog, dvogodišnjeg edukacijskog razdoblja.  Najveći broj naših članova u tom je vremenu ozbiljno radio i na tom im čestam.
 
Molim kolege da osobno provjere svoja bodovna stanja. Povjerenstvo će na adrese članova koji imaju nedostatak bodova ( manje od potrebnih 30), slati obavijesti s napomenom da se aktivnije uključe u idućem razdoblju ili da pohađaju dodatne edukacije koje će organizirati Područna vijeća.
 
Ukoliko ste primjetili da bodovi nisu objektivno unešeni, ili ste propustili prijaviti prisustvo na bilo kojem obliku predavanja, molim Vas da nam ukažete na propust kako bismo ga čim prije otklonili.
 
Vaša su nam opažanja dragocjena, jer samo zajedničkim radom možemo ovu Komoru učiniti institucijom koja štiti naše profesionalne interese i naš status u društvu i zdravstvenom sustavu.
 
Vrijeme je za izradu Plana edukacije za 2014. Molim kolege da se aktivno uključe i pošalju planove koji se provode na nivou  zdravstvenih ustanova. Svi potrebni obrasci nalaze se na ovim stranicama. Osnovana su i Područna vijeća ( s izuzetkom II PV )koja će preuzeti dio tog posla. Obratite im se s povjernjem i sami sudjelujući u njihovom radu.
 
Povjerenstvo za edukaciju i trajno usavršavanje radit će i ubuduće u Vašem interesu, na organizaciji predavanja, tečajeva i stručnih skupova s ciljem poboljšanja naše profesionalne razine.
 
Članstvu zahvaljujem na sugestijama, kolegijalnim pitanjima, i dobronamjernoj suradnji koja rad u ovom Povjerenstvu čini vrijednim napora
 
 
Predsjednica Povjerenstva za
edukaciju i trajno usavršavanje SR ZRTD
Ivanka Herman, bacc.radiol.techn.
 

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...