POSLOVNA SURADNJA SA KOPITARNOM ZAGREB

Poštovani,

za članove Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika  ostvarena je poslovna suradnja sa kompanijom  KOPITARNA ZAGREB d.o.o.

Iz ostvarene suradnje proizlazi da KOPITARNA ZAGREB d.o.o. odobrava rabat na robu iz proizvodnog i trgovačkog programa tvrtke KOPITARNA SEVNICA, u iznosu od 20%.

Prodaja robe vrši se u svim prodavaonicama KOPITARNA ZAGREB d.o.o. uz odobreni rabat od 20 % na proizvodni asortiman tvrtke KOPITARNA SEVNICA, te  10 % na asortiman koji nije iz proizvodnog i trgovačkog programa tvrtke. Odobreni rabat se ne zbraja s ostalim popustima.

Svakom  uniformiranom djelatniku radna odjeća i obuća su od velike važnosti ne samo u izgledu već i u funkcionalnosti kao i  udobnosti. „Kopitarna“  je tvrtka koja se već 130 godina brine o zdravlju i udobnosti nogu i kralježnice. Obuća je izrađena od prirodnih materijala kože, pluta i drva. U “Kopitarni“ oblikuje se  obuća za različite uzraste, moderna i profesionalna. Profesionalna obuća „Kopitarna“ zamišljena je tako da  štiti od ozljeda, infekcija i mikrobioloških utjecaja te da vam pruži udobnost u obavljanju svakodnevnih zadataka. Obuća je testirana u skladu s europskim i hrvatskim normama i standardima.
Upravo zbog kvalitetnog asortimana Kopitarne Zagreb d.o.o.  smatramo da je ova kompanija optimalni izbor u omjeru cijene i kvalitete profesionalne obuće koji se trenutno nudi na Hrvatskom tržištu.
Ostvarivanjem ove poslovne suradnje želja nam je umanjiti financijske  izdatke  koji članovi nerijetko imaju kod kupovine kvalitetne radne obuće.

Popust je moguće ostvariti prilikom unaprijed određenog načina plaćanja na blagajni prodajnog mjesta uz identifikaciju pomoću osobne iskaznice te članske iskaznice Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika.

Popust se može ostvariti u svim poslovnicama KOPITARNA ZAGREB d.o.o. na području Republike Hrvatske.

S poštovanjem,

Strukovni razred za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost
Hrvatske komore zdravstvenih radnika

Voditelj SR ZRTD HKZR
Goran Kutlić, bacc.radiol.techn

Direktor KOPITARNA ZAGREB d.o.o.
Andrija Gelemanović, ing.

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...