JAVNA RASPRAVA: Poziv na sudjelovanje

JAVNA RASPRAVA

STANDARDI I NORMATIVI KOD DIJAGNOSTIČKIH I TERAPIJSKIH POSTUPAKA U VEZI SA KARCINOMOM DOJKE TE RANIM OTKRIVANJEM I DIJAGNOSTICIRANJEM BOLESTI

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na aktivno sudjelovanje u prvoj javnoj raspravi Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika pod temom “Standardi i normativi kod dijagnostičkih i terapijskih postupaka u vezi sa karcinomom dojke te ranim otkrivanjem i dijagnosticiranjem bolesti.“

Prijedlozi postupnika izrađenih na navedenu temu kao predmet javne rasprave dostupni na naslovnoj stranici te klikom na link: https://www.zrtd.org/rasprave/.

Pozivamo Vas da iznesete svoje stručno mišljenje te da kroz konstruktivan dijalog zajedno izgradimo standarde svoje profesije i dosljednost u radu.

Prijedlozi postupnika predstavljaju preporuku odnosno prijedlog rada, oko kojeg su se usuglasili radiološki tehnolozi za vrijeme radionica iz kojih su ovi materijali izvedeni.

Nadamo se da će oni poslužiti kao čvrst temelj i baza svim kolegama koji žele ovakve postupnike izraditi za svoje ustanove.

Prije pristupa javnoj raspravi potrebno je pročitati uvodni tekst koji sadrži važne informacije o samim postupnicima, načinu sudjelovanja u javnoj raspravi te važne napomene. Klikom na gumb „dalje na rasprave“ potvrđujete da ste navedeno pročitali te pristupate javnoj raspravi na način da odaberete prijedlog postupnika od vašeg užeg profesionalnog interesa.

Javna rasprava je otvorena 3 tjedna od datuma objave.

VAŽNO!

Prilikom sudjelovanja u javnoj raspravi svaki član obavezan je pridržavati se načela zakonitosti i očuvanja integriteta struke.

Iznošenje uvredljivog i ne primjerenog sadržaja koji nije u skladu sa etičkim i deontološkim načelima profesije može podlijeći odgovarajućim sankcijama.Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...