PSIHOLOŠKA PODRŠKA ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA

Poštovani,

Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar otvorio je telefonske linije za psihološku pomoć svim zdravstvenim djelatnicima koji su pogođeni nastalom pandemijom.

U ovom trenutku usred  krize, kada je sposobnost upravljanja psihološkom i psihosocijalnom dobrobiti jednako važna, kao i upravljanje fizičkim zdravljem, tim naših stručnjaka otvorio je linije za pružanje psihološke podrške svima pogođenim nastalom pandemijom.

Obzirom da su zdravstveni djelatnici na prvoj liniji borbe suzbijanja epidemije, cilj nam je pružiti svim kolegama podršku u suzbijanju sindroma sagorijevanja, nošenju sa anksioznošću od moguće zaraze obzirom na svakodnevnu izloženost koronavirusu, te podršku onima koji su u samoizolaciji i/ili su pozitivnog nalaza na COVID-19.

Savjeti psihologa, psihoterapeuta i preporuke psihijatara u ovakvoj kriznoj situaciji mogu olakšati situaciju i smanjiti razinu tjeskobe te su linije Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” dostupne svakodnevno od 8.00 do 22.00 sati.

Više informacija te preporuka što raditi u vrijeme izolacije možete pronaći na:

https://www.instagram.com/mentalisti.stampar/

https://www.facebook.com/mentalisti.nzzjz/

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...