ODGODA STRUČNIH PREDAVANJA

Poštovani,

S obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju te uzimajući u obzir preporuke Ministarstva zdravstva i kriznog stožera sva predavanja i stručne aktivnosti u sklopu trajnog usavršavanja se odgađaju.

Kako bi članovima osigurali kontinuiranu edukaciju i omogućili prikupljanje potrebnog broja bodova za obnovu odobrenja za samostalni rad (licence) pripremamo online edukacije (webinare) koji će se bodovati sukladno Pravilniku o sadržaju, rokovima i postupku provjere stručnosti zdravstvenih radnika iz zdravstvene radiološko – tehnološke djelatnosti.

Za sva neodržana predavanja moguće je zatražiti novi termin, kada epidemiološka situacija to dozvoli.

Na mrežnim stranicama Strukovnog razreda u rubrici „Za pacijente“ možete pronaći informativni materijal s ciljem informiranja pacijenta o odgovornom i pravilnom ponašanju tijekom radioloških procedura za vrijeme trajanja pandemije. 

Isti možete koristiti za organiziranje radnog procesa, prostora i čekaonica.

Također na internetskoj stranici postavljen je „Edukativni portal“ putem kojeg Vam donosimo dijelić aktualnih stručnih novosti s obzirom da su kongresi i stručne edukacije odgođene.

Svjesni važne i neizostavne uloge radioloških tehnologa u sustavu zdravstvene zaštite tijekom pandemije COVID-19 i povećanja radnih obaveza, sigurnost svakog od nas je prioritet.

Pratiti ćemo razvoj epidemiološke situacije te sukladno tome redovno Vas informirati o promjenama u planu trajnog usavršavanja.

Pozivamo Vas da redovno pratite obavijesti na internetskoj stranici Strukovnog razreda.

Sve upite i obavijesti šaljite na: info@zrtd.hkzr.hr.

Odgovornost svih radioloških tehnologa je velika, stoga čuvajte sebe i druge i ostanite dobro!

U nastavku donosimo dopis dostavljen od strane ministra zdravstva :

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [398.30 KB]

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...