PETI WEBINAR U ORGANIZACIJI SR ZRTD-a

Ovim putem najavljujemo peti webinar u organizaciji Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko – tehnološku djelatnost te prvi webinar u sklopu održanog natječaja za stipendiranje autora webinara.

Podsjećamo, Strukovni razred za zdravstvenu radiološko – tehnološku djelatnost raspisao je natječaj za stipendiranje autora webinara u organizaciji SR ZRTD-a (https://www.zrtd.org/2021/09/natjecaj-za-autore-webinara/)

Natječaj je namijenjen svim članovima SR ZRTD HKZR koji uredno izvršavaju svoje obaveze prema Komori, izuzev članova tijela Komore i Strukovnog razreda.

Sredstva se dodjeljuju u svrhu pripreme i održavanje webinara u organizaciji SR ZRTD. Cilj je potaknuti izradu kvalitetnih webinara u svrhu trajnog usavršavanja radioloških tehnologa. Odabrani kandidati honoriraju se u iznosu od 1000 kn bruto. 

Peti webinar u organizaciji Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko – tehnološku djelatnost održati će se u četvrtak, 20.01.2022., s početkom u 18h na WebinarJam platformi.

Tema webinara: Nove metode endovaskularnog liječenja intrakranijskih aneurizmi .

Cilj webinara: detaljnije približiti nove metode u endovaskularnom liječenju intrakranijskih aneurizmi.

Predavač: Dario Gluvačević, mag.rad.techn., KBC sestre milosrdnice.

Prijave su moguće preko ovog linka: https://event.webinarjam.com/register/51/x4pn4slw.

Predavanja će biti automatski bodovana od strane SR ZRTD i nije potrebno slati pojedinačne zahtjeve (3 boda).

Na kraju predavanja će se kroz za to specijalno pripremljenu eFormu popisivati prisutni na predavanju.

Na taj način će se kontrolirati prijavljeni/prisutni/aktivni članovi na predavanju te biti bodovani sukladno predmetnom Pravilniku.

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...