4. ŠKOLA MAMOGRAFSKOG POZICIONIRANJA – KBC RIJEKA

Odjel za abdominalnu radiologiju i radiologiju dojke i Zavod za medicinsku fiziku i zaštitu od zračenja Kliničkog bolničkog centra Rijeka organiziraju 4. Školu mamografskog pozicioniranja u petak i subotu 16. i 17. prosinca 2022. godine.

Škola mamografskog pozicioniranja “Pravila mamografskog pozicioniranja i interpretacije mamografskog nalaza” koja će se održati  kroz dva dana  16. i 17. prosinca 2022. godine sa teorijskim i praktičnim dijelom. Cilj je Škole mamografskog pozicioniranja edukacija o mamografskom pozicioniranju i osnovama interpretacije mamografskog nalaza, namijenjeno prvenstveno radiološkim tehnolozima, ali prilagođeno za specijalizante i specijaliste radiologije, za medicinske fizičare kao i druge medicinske djelatnike koji su uključeni u proces dijagnostike i liječenja karcinoma dojke i one uključene u program nacionalnog preventivnog programa ranog otkrivanja raka dojke.   

Interaktivne radionice uključuju praktični prikaz mamografskog pozicioniranja, analiza kvalitete mamografskog pozicioniranja, izvođenje testova kontrole kvalitete mamografskih uređaja te ultrazvučni prikaz benignih i malignih lezija u dojci s mamografskom korelacijom.   

Škola mamografskog pozicioniranja završava pismenim ispitom, a svaki sudionik će po završetku dobiti materijale s predavanjima, korisnim člancima te smjernicama za daljni rad.

Sudjelovanje je ograničeno na 30 polaznika. 

Rok prijave je do 05. prosinca 2022. Rok uplate do 09. prosinca 2022.

Dodatne informacije: Maja Karić, univ.mag.admin.sanit (mob: 091/229-6130)

Plan i program radionice na kraju objave.

Kotizacija: 750,00 kn

Uplata: račun KBC-a Rijeka

IBAN: HR88 2390001 1100366384

Opis: 4. Škola mamografskog pozicioniranja (OBAVEZNO UNIJETI IME I PREZIME)

Prijava na mailmammoskola@gmail.com

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...