Javni poziv/natječaj za izbor jednog člana u Povjerenstvo za staleška pitanja SR ZRTD HKZR

Poštovani Članovi, Vijeće Strukovnog razreda zdravstvene radiološko-tehnološke djelatnosti, na prijedlog Povjerenstva za staleška pitanja Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost objavljuje:  

Javni poziv/natječaj za izbor jednog člana u Povjerenstvo za staleška pitanja Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko tehnološku djelatnost

  Pozivaju se kolegice/kolege motivirane za rad u Stalnom Povjerenstvu za staleška pitanja, da se prijave na ovaj Javni poziv/natječaj u roku od devet dana od objave, odnosno, najkasnije dana 18. lipnja 2017.   Svi pristupnici prijavi su obavezni priložiti: – Broj važećeg odobrenja za samostalan rad zdravstvene radiološko-tehnološke djelatnosti/članski broj – Izjavu kandidata o postojanju ili nepostojanju izrečenih kaznenih ili disciplinskih mjera u obavljaju zdravstvene radiološko-tehnološke djelatnosti (Potvrda nije potrebna, samo Izjava kandidata) – Životopis – Motivacijsko pismo – Telefonske kontakt podatke    Od kandidata se očekuje spremnost na rad u Uredu ZRTD u Zagrebu od najmanje 10 sati mjesečno. Nepotpune prijave neće se razmatrati.    Prednost (ali ne i uvijet) će se dati kandidatima koji su: – Upoznati sa radom, ustrojstvom i misijom Hrvatske Komore Zdravstvenih Radnika – Odlični poznavatelji akata Hrvatske Komore Zdravstvenih Radnika koje se odnose na Strukovni razred za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost u djelokrugu rada Povjerenstva za staleška pitanja – Odlični u radu s računalima u uredskom okruženju – Upoznati sa radom knjigovodstvenih aplikacija – Upoznati sa radom kolaborativnih alata poput G Suite sustava – Na raspolaganju za udaljeni rad i komunikaciju u kratkom roku   Prijave molimo poslati na adresu elektroničke pošte info@zrtd.hkzr.hr uz naslov „Za PSP natječaj“. Dodatne informacije dostupne su na navedenoj adrese elektroničke pošte ili na broj telefona +385 98 451 498.   Vladimir Bahun, mag. rad. techn. Predsjednik Povjerenstva za staleška pitanja SR ZRTD.

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...