POTPISIVANJE UGOVORA O STIPENDIJI

U prostorijama ureda SR ZRTD-a, 29.07.19., potpisan je Ugovor o stipendiranju članova Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost Hrvatske komore zdravstvenih radnika sa dobitnikom stipendije, kolegom Igorom Fučkanom.

Stipendija je dodijeljena temeljem provedenog natječaja za dodjelu stipendija objavljenog 6. ožujka 2019. godine na web stranicama Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost i Odluke o prihvaćanju prijavnice za stipendiju podnositelja koju je donijelo Vijeće Strukovnog razreda za zdravstvenu radiološko-tehnološku djelatnost dana 10. travnja 2019. godine.

Stipendija se dodjeljuje u osiguranju pokrića troškova pohađanja edukacije ISMRM Workshop on MR Safety: Ensuring Safety from First Principles to Best Practices, koja će se održati 20. do 22. rujna 2019. godine u organizaciji ISMRM, u Utrecht, Nizozemska.

Stipendist se obavezuje po završenoj edukaciji izraditi plan i program održavanja jednodnevnih radionica po područnim vijećima u suradnji sa Povjerenstvom za edukaciju i trajno usavršavanje SR ZRTD-a na kojima će prenijeti stečeno znanje članovima SR ZRTD-a.

Do kraja godine u planu je objava još jednog natječaja za stipendije. Stoga vas pozivamo da pratite novosti na našoj službenoj stranici te da se na natječaj odazovete u što većem broju i na taj način doprinesete unaprjeđenju kvalitete stručnog usvršavanja.

Kolegi Fučkanu još jednom iskrene čestitke!

Igor Fučkan

Dobitnik stipendije kolega I. Fučkan
Goran Kutlić i Igor Fučkan

Potpisivanje ugovora u prostorijama ureda – kolega I. Fučkan i Voditelj G. Kutlić

Podsjećamo:

Odluka o ostvarenoj stipendiji – https://www.zrtd.org/2019/06/odluka-o-stipendiji/ 

Natječaj za dodjelu stipendija –  https://www.zrtd.org/2019/03/natjecaj-za-dodjelu-stipendija/

Newsletter

Primajte novosti, obavijesti, pogodnosti za članove ...